Bakker Bouwstoffen


 Klik op bovenstaande foto voor videobeelden

Bijgaand de groepsfoto van Bakker Beton van directie en medewerkers.Van slechts enkele personen heb ik een naam.

Bovenste rij: 3e van rechts eigenaar Roelof Bakker 4e van links is (denk ik) mijn neef Henk Woltinge. 6e van links de heer B(erend) Nijmeijer.  2de rij van achter: 2e van rechts mijn vader Jan Booij, geheel links Berend Bakker. 3de rij van achter: 1ste van rechts mijn oom D(irk) Doldersum. Voorste rij: 4de van links mijn moeder J(antje) Booij-Doldersum. 6de van links mevrouw Nijmeijer.
(met aan Gerard Booij)


Weet u meer namen, stuur ons een email dan kunnen we de namen aanvullen!

Op de groepsfoto van bakker bouwstoffen staat 2de van links onderste rij, mijn moeder Jentje Nijstad-Okken zij is in 2005 overleden. Mijn vader Egbert Nijstad staat 2de rij van achteren 2de van links. Mijn vader is overleden in 2009 (aanvulling door Betsie Kats-Nijstad) 


Bovenstaande foto van Bakker bouwstoffen geplaatst door Gerard Booij, op de bovenste rij en 4e van links is inderdaad Henk Woltinge (overleden  4-11-1990 ) en op dezelfde foto 2e rij van onderen en 5e persoon van links was Berend Metselaar. (aanvullingen door  Fam Woltinge)


Ik ken twee personen op de foto. Tweede rij van voor, de derde en vierde van links. De 3e v.l. is Jan Metselaar, mijn vader. Hij was er sinds 1926 (!) vrachtwagenchauffeur en veel later, toen hij veel lichamelijke klachten kreeg, chef expeditie. In 1959 werkte hij er 40 jaar. De 4e v.l. is zijn broer, Berend Metselaar. Berend is dus niet de vijfde van links zoals er abusievelijk bij vermeld staat: "2e rij van onderen en 5e persoon van links was Berend Metselaar. (aanvullingen door  Fam Woltinge)". 

(Bovenstaande aanvulling is van dhr. Lammert Metselaar, via deze link nog veel meer informatie over Bakker bouwstoffen!)


Op de derde rij van boven staat als 5e van links mijn vader H (Henk) van Dalen. Hij heeft vanaf z'n 18e tot zijn pensioen (1992) bij Bakker Bouwstoffen gewerkt.Begonnen als administratief medewerker/ vertegenwoordiger was hij van 1963 tot 1992 algemeen directeur. (Aanvulling door Bert van Dalen)Bovenstaande 2 foto's zijn genomen ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum van dhr. Metselaar.(Met dank aan Lammert Metselaar


(Bovenstaande foto's: Bron HKH en reizenenschrijven.com)

 

 

Artikelen bekeken hits
1160926
Facebook Image

Copyright © 2020 - Henk Jonker Hoogeveen

Joomla template created with Artisteer.